Parallelweg 1 Hardenberg

VERKOCHT

Ruimte om te genieten!


Dwalen jouw gedachten regelmatig af naar een plek waar je vrij kunt wonen, maar toch de levendigheid van het centrum binnen handbereik hebt? Fantaseer je over een woning met extra's zoals een praktijkruimte of kantoorruimte? Dan hebben wij je nieuwe thuis gevonden. Aan de Parallelweg 1 ligt deze prachtige gemoderniseerde en nieuw opgebouwde woning. Achter het woonhuis vind je een modern bijgebouw met eigen oprit. Een sfeervolle tuin maakt het plaatjs compleet. Heerlijk vrij gelegen, maar dicht genoeg bij diverse voorzieningen zoals winkels, leuke cafes en terrassen om eenvoudig de gezellige drukte van het stadse leven op te zoeken. Het woonhuis en het bijgebouw staan op een royale kavel van 936m².

Indeling woonhuis

Entree met vide, toilet met fontein, woonkamer met houtkachel, hobbykamer, dichte keuken met inbouw apparatuur en een bijkeuken met c.v. installatie en wasmachine aansluiting.

1e Verdieping: Overloop, badkamer met ligbad, douche, 2e toilet en vaste wastafel (dakkapel), 3 slaapkamers waarvan  één slaapkamer met vaste kastenwand.

2e Verdieping: Bereikbaar middels vlizotrap, veel bergruimte.

 

Indeling bijgebouw

Veranda met entree, woonkamer met openslaande tuindeuren, luxe open keuken voorzien van inbouwapparatuur, tussenhal met toilet en fontein, badkamer met douche en vaste wastafel, trapopgang.

1e Verdieping: Overloop met 2 slaapkamers.

2e Verdieping: Bereikbaar middels vlizo trap, bergruimte.

Het bijgebouw is voorzien van eigen c.v. installatie met vloerverwarming op de begane grond. Het bijgebouw is volledig geïsoleerd.

 

Kenmerken

Inhoud woning ca. 400m3 en inhoud bijgebouw ca. 235m3.

De woning is in 2005 geheel gemoderniseerd en nagenoeg opnieuw opgebouwd.

Bijgebouw is afgebouwd in 2017. 

Geïsoleerde betonnen vloer met vloerverwarming zowel in de woning als in het bijgebouw.

Vrijstaande houten schuur met overkapping.

 

Vraagprijs € 499.000 k.k.