Bedrijfsmatige taxatie

Daphny de Robles Taxaties & Aankoop B.V. taxeert met kennis van zaken om de juiste objectieve waarde te kunnen bepalen. Een correcte waardebepaling van onroerend goed kan het verschil maken tussen winst of verlies. Het belang van een goed onderbouwde waardebepaling is de laatste jaren steeds belangrijker geworden in de bedrijfswereld. Bij geldverstrekkers, verzekeraars, kopers én verkopers.

Transparantie is iets wat hoog in het vaandel staat bij taxateurs. Daarom maak ik gebruik van het vier-ogenprincipe. Er kijkt altijd een andere taxateur mee om een betrouwbaar beeld te geven van uw taxatie. Daphny de Robles Taxaties & Aankoop B.V. taxeert met kennis van zaken om de juiste objectieve waarde te kunnen bepalen.

Het taxeren van bedrijven is een vakgebied op zich. Bij bedrijfsmatig taxeren ligt de nadruk op verschillende zakelijke overwegingen. De waarde van een bedrijfspand kan namelijk enorm stijgen of dalen door middel van verschillende factoren. Bereikbaarheid, presentatie, locatie en opslagmogelijkheden zijn belangrijke onderwerpen die een groot verschil in waarde kunnen genereren. Daphny de Robles levert altijd een rapport op wat duidelijk inzicht geeft in deze onderwerpen en in het taxatieproces. Vanzelfsprekend wordt er gekeken naar de staat van het pand en de verkoopprijzen van vergelijkbare bedrijfspanden. De kadastrale gegevens en bestemmingsplannen worden onderzocht en meegenomen in het rapport. Voor een betrouwbare en onafhankelijke bedrijfsmatige taxatie in de regio Vechtdal - Omgeving Hardenberg kunt u terecht bij Daphny de Robles.