Aankoop

Laat u bij de aankoop van een onroerende zaak bijstaan door Daphny de Robles taxaties & aankoopbegeleiding.

Wanneer u een woonhuis op het oog heeft, is mijn eerste advies: schakel uw eigen makelaar in. Eén die bij u past op basis van wederzijds vertrouwen. U kunt een professionele ondersteuning in het gehele aankoopproces verwachten, evenals een duidelijke afbakening van de risico’s die u eventueel loopt bij het aankopen van uw nieuwe huis.

Wat kunt u van mij verwachten:

Bezichtiging: tijdens de bezichtiging kunt u uw gevoel laten spreken terwijl ik me bezig hou met rationele aspecten zoals: ligging, bouwkundige staat, grootte, onderhoud, afwerkingsniveau en natuurlijk de prijs-kwaliteitverhouding.

Professioneel onderhandelen: onderhandelen gaat niet alleen over de verkoopprijs, maar ook over zaken als ontbindende voorwaarden, overdrachtsdatum en over te nemen roerende goederen. Ook wordt er gekeken of het noodzakelijk is, onderzoek te doen naar de bouwkundige staat, fundering, asbest, etc.

Correcte afwikkeling: als de onderhandelingen een gunstig resultaat hebben opgeleverd, neem ik zoveel mogelijk administratieve afhandeling uit handen. De inhoud van de koopovereenkomst wordt gecontroleerd waarna we samen de laatste dingen afstemmen en de koopovereenkomst doornemen en ondertekenen. Ik sta u bij tijdens de overdracht bij de notaris en de daaraan voorafgaande opleveringsinspectie om eventuele onvoorziene omstandigheden nog recht te zetten.

Vanzelfsprekende nazorg: mocht u, ondanks alle zorg die ik aan de aankoop besteed heb, na de overdracht toch nog tegen onvoorziene omstandigheden aanlopen, dan help ik u uiteraard bij het oplossen daarvan.

Reële aankoopkosten: aan de dienstverlening zijn alleen kosten verbonden indien het daadwerkelijk tot een aankoop komt. Hierover maak ik met u vooraf duidelijke afspraken.

U betaalt pas bij de notaris wanneer de overdracht plaatsvindt.

Aankoop- en Verkoopmakelaar. Wat is het verschil? Een aankoopmakelaar adviseert de koper van een huis en een verkoopmakelaar adviseert de verkoper van een huis. Op het eerste gezicht lijkt dat volkomen logisch en niets bijzonders. Stel, u wilt een huis kopen. In de meeste gevallen krijgt u dan te maken met de makelaar van de verkopende partij. Deze verkoopmakelaar behartigt echter niet uw belang, maar dat van de verkoper.

 

Bel voor meer informatie: 06 - 12 78 97 88 of mail: info@daphnytaxaties.nl